Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2014, 19:32   #12
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
To jak pan jesteś instalator, to normalne, że tester potrzebny, ale w domu po co?
Ja? A gdzież tam... Ja jestem operator

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
To tak, jak alkomat.
W pracy owszem bywa używany, ale w domu po co?
Ty się już nie wysilaj, i tak nie mogę Ci jeszcze reputy zasadzić

Przy okazji - przypomniałeś mi rozmowę sprzed dwóch dni. Kupiłem trzy butelki spirytusu salicylowego na firmę, a znajomy powiedział, że prawdziwy lepszy. No ja przecież wiem, że lepszy, ale pracownicy też wiedzą A żeby nie było wątpliwości - ten człowiek w swojej firmie ma alkomat, a jakże

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 20.11.2014 o godz. 19:36
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post