Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2014, 18:45   #1031
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Siara jest z tym zimnem, właśnie wyłączyła się dmuchawa, jest nad moim pokojem, więc potrafię poznać, chociaż prawie nie słychać, idę walnąć dębu na noc.

E, wyłączyła się na chwilę, bo w przyduszonym kominku węgiel po 2 szczapach ledwo się żarzył na tylnej ściance, wsadziłem szczapę buku z 7 kilo, mogę spać spokojnie.
Słuchaj mądrości dziadów (mojej i mojego kumpla) - prawdziwe ciepło tylko od pieca zgazowującego drewno! Wpakowaliśmy mu taki do instalacji w zamian za stary zwykły i teraz na każdą dawną tonę węgla i półtora-dwa drewna zużywa może tonę, może trochę więcej samego drewna... A do pieca musi schodzić 2-3 razy na dobę; kiedyś to było owszem 2-3, ale godziny między wizytami w kotłowni.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post