Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2014, 00:40   #12680
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Hehe to zapraszam cie na kawe do siebie na kawe z produktu premium np taka kawa late o smaku irish cream ze swiezo zmielonych ziaren , swoja droga niezle zarabiasz jak cie stac na express za prawie 2k euro za 2 tygodnowki nie ma tam etatow u ciebie polska ladny kraj
Miałem na myśli Twoją wypłatę Swoją drogą myśląc o ekspresie klasy premium mam na myśli ok. 2k, ale zł

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Widziałem ten wynalazek w Lidlu, nawet, nawet.

Ten irisz bełt coś słabo wygląda.
Bo to jest fajny sprzęt. Za tę cenę kawę robi dobrą. Oczywiście żeby się w pełni wypowiedzieć o produkcie, trzeba by go było rozebrać i sprawdzić, co ma w środku i na jak długą bezawaryjną pracę to rokuje. Ale gwarancja jest na trzy lata, więc nie jest źle.

A właśnie, idę po paragon, skseruje go sobie, bo oryginał będzie całkiem wyblakły za pół roku

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post