Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.12.2014, 00:51   #6
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie dane mi było jeszcze ani jednego konkursu obejrzeć. Za to dziś po raz pierwszy od dwóch lat, przy okazji i kątem oka, oglądałem biegi narciarskie Rzecz w tym, że nie jest to dla mnie dyscyplina interesująca i uczestnictwo znakomitej Polki w niczym tego nie zmienia (pomimo mojej sympatii do niej i jako zawodniczki i jako osoby).

Wracając do skoków, postaram się oglądać kolejne konkursy, o ile będę miał taką możliwość. Wygląda to dobrze - lubimy przecież, jak Polacy się rozkręcają, a po tak słabym początku mogą się jedynie rozkręcać

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post