Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.12.2014, 22:18   #9
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mówisz, że to może być wódka? Problemy z ogrzewaniem mielibyśmy z głowy

Swoją drogą jeśli mowa o cieple - ubieranie się na cebulę jest jeszcze bardziej efektywne niż kiedyś myślałem. Dziś miałem nadzieję na lekki wzrost T i założyłem podkoszulek, bluzę oraz jesienną kurtkę. Okazało się, że wieje parszywy wiatr i nie mogę pięciu minut na dworze(u) ustać, a w szafie w biurze znalazłem jedynie lekką letnią koszulę. No i wbrew obawom po założeniu jej czułem się jak w markowej kurtce narciarskiej

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post