Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.12.2014, 21:42   #11
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Dwie godziny grzebania w schematach i wiem tylko że na GND jest masa na stałe, na 10 pojawia się +12V przy przekręconej stacyjce.

To jest przełącznik klimy, który przy braku klimy ma być wykorzystany do włączania czegoś innego.

Dodatkowo - przełącznik nie jest stabilny - pierwsze naciśnięcie go włącza, drugie wyłącza. A mnie zależy na tym by po wyłączeniu zapłonu i powrocie do auta (jutro np.) pozostał w pozycji włączonej. Od kolegów którzy wykorzystują ten wyłącznik normalnie wiem że on się tak zachowuje.

Cały numer polega na emulacji nieistniejących układów.

A ja kombinowałem podanie stałego +12V na 7 i oczekiwałbym przełączalnego +12V na 6.

Jeśli ktokolwiek czuje się na siłach coś wykombinować to mogę wrzucić więcej schematów, ale samego przełącznika lepiej rozrysowanego nie ma.
Mi schematy nie potrzebne lepiej podaj co to za auto i zaraz zobacze co mam

Czyli G+ tak jak pisze wyjscie z alternatora .