Dyskusja: Który smartfon ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2014, 00:23   #6
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
"Wy"? Bede wdzieczny za nienazywanie mnie fanboyem, poniewaz nim nie jestem.
Nie bądź śmieszny. Każdy kto widział kapliczkę wie jaka jest prawda. W większości twoich postów widać twój fanbojzm.

[QUOTE]Od wielu lat jestem zadowolonym uzytkownikiem i - czego niektorzy nie zrozumieja - poki czegos nie spieprza (a skoro dalej kupuje, zamiast bazowac na wiedzy z internetu, i uzywam bez wad) dalej kupowal bede.[/QUOTE
Znowu się zgrywasz. Apple przy każdej premierze coś*pieprzy. To że później o tym nie ma słowa to znak, że poprawili to w następnych partiach czy wersjach softu.

Cytat:
Twoje argumenty sa slabe. Czytnik linii papilarnych znaczaco chroni moja prywatnosc,
Taaa... Łamanie twojej blokady jest tak proste jak program wyborczy PISu. Podkładanie lipnych odcisków, możliwość zmuszenia ofiary do tego aby odblokowała swój telefon czy kończąc na twoich odciskach w bazie NSA.

Cytat:
koprocesor ruchu jest hardwarowym faktem,
Pierwsza Motka X - oddzielny układ do nasłuchiwania słów kluczowych, dzięki czemu sterowanie głosem było możliwe w każdym momencie i nie uderzało praktycznie w zużycie energii.

Cytat:
a 64bitowa architektura... Coz, chyba jeszcze tylko uzytkownicy Windows mysla, ze sluzy ona do obslugi wiekszej niz 4 GB ilosci pamieci. Zwlaszcza, ze jak do tej pory mobilne urzadzenia Apple nie mialy nigdy wiecej niz 2 GB RAM. Chyba. Mialem napisac 1 GB, ale cos na Twitterze czytalem ze iPad Air 2 ma 2 GB. Tylko kogo to obchodzi ile tam jest, skoro wszystko dziala dobrze?
Fakt tyle ramu potrzebne jest dla urządzeń, które mają prawdziwy multitasking, które nie przeładowują stron www bo skończyła się pamięć. Ci wszyscy którzy narzekają na to oczywiście się nie znają, hejtują, w sumie to po co kupowali skoro im nie pasuje?

No ale życie w niewiedzy jest takie piękne co nie ?

Swoje 3GB RAM w smarcie doceniam każdego dnia. Pełny multitasking, wiele kart otwartych jednocześnie i brak ich przeładowania bo kończy się pamięć...