Dyskusja: wulgaryzm?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2003, 14:12   #19
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam
To zalezy od kontekstu w jakim zostalo to slowo uzyte. Na studiach biologichnych nie ucza przeciez na zajeciach z anatomii wulgaryzmow.
Mam pytanie do TOMMYx-a czy moglbyc mi wytlumaczyc czemu Twoim zdaniem slowo "za***isty" jest wulgaryzmem Ja w tym slowie nie widze wulgaryzmu, bo wulgaryzm powinien miec przydzwiek obrazliwy. Dlatego tez wydaje mi sie ze skasowanie mojego posta bylo nieprzemyslanym do konca krokiem zrobionym pod wplywem duzych emocji zwiazanych z wczorajsza dyskusja na temat nawych zasad. Uwazam rowniez ze zaczynamy popadac w paranoje i za troche beda kasowane posty zawierajace slowa "kurde" , "o w morde", "ale kicha" itp.
Jest jeszcze problem postow poprawnych merytorycznie a zawierajaczy wulgaryzmy. Przeciez takie posty wnosza istotne informacje dla dyskusji i wywalenie ich jaest delikatnie mowiec "nieprzemyslane". Dlatego uwazam ze lepszym sposobem jest kropkowanie niz wywalanie.
Pozdrawiam
Ps. nie "ty wargo sromowa mniejsza" tylko "ty vagino" . A i jeszcze jedno ja nie nalezy do tych niezadowolonych ze wszystkiego.

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!