Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2014, 23:32   #12756
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W temacie tekstyliów - dostałem dziś od rodziców kurtkę, nie wiem czy na Mikołaja, czy na co, ale podoba mi się bardzo Mam co prawda zimową Anapurnę, której ta nowa nie jest w stanie przebić jeśli chodzi o ochronę przed zimnem - ale to raczej nic dziwnego, a za to pasuje na bardziej oficjalne okazje.

Ponadto kupiłem dwie koszule - czarną zwykłą i białą niezwykłą (czytaj: taką porządną, podoba mi się jak cholera).

Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze płaskiego brzucha, który współgrałby z tymi koszulami Niestety do tego trzeba by już nieco większego wysiłku, a ostatnio pod względem własnego zdrowia odrobinę się zaniedbuję

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post