Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2014, 12:21   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cyklonos Podgląd Wiadomości
witam, jestem tu nowy , chciałbym dokonać zakupu dobrej w miarę nie drogiej nagrywarki BLU-RAY. jestem w tym zielony więc oczekuję od WAS WSKAZÓWEK -POMOCY..
czy ta nagrywarka Pioneer BDR-209EBK będzie w stanie sprostać na dzień dzisiejszy nagraniu płyty blu-ray np 50gb powiedzmy takiego filmu:

i czy nie będzie problemu przy odtworzeniu jej na odtwarzaczu Sony BDP-S4100?
porostu chcę nie raz ściągnąć sobie dobry film w jakości blu-ray wypalić go i odłożyć na półkę do kolekcji
co o niej mi powiecie?
- nie tworzy błędów przy zapisywaniu plików?
-nie ma jakichś większych problemów?
posiadam płytę główną: msi H55M-P31
-grafika 1gb
-8gb ram..
z podpięciem chyba też problemu nie będzie?

I oczywiście pod warunkiem stosowania tylko dobrych nośników BD-R DL (Panasonic MEIT01\MEIT02 lub płyt z takim MID tłoczonych dla innych firm (Verbatim ,Thats ,JVC,Sony,Maxell itp itd)

Cytat:
Napisany przez Tal-Rash Podgląd Wiadomości
Jako że mi iHBS112 zdechł szukam wypalarki.
Cena nie gra roli.
Koniecznie na SATA wewnętrzna do stacjonarnego kompa.
Co polecacie? Coś wszystkomające? Na wypasie?
Masz do wyboru jeszcze LG BH16 albo Pionka BDR-209\S09 .
Moim zdaniem Pionek trochę lepiej sobie radzi z CD-R\DVD+-R i DVD DL,.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post