Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2014, 19:43   #334
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cyklonos Podgląd Wiadomości
więc padło na BDR-S09XLT jak lepszy
a co do płyt to są same 50 -tki a cos z mniejszych 25gb ?
powiedz mi to DL co to oznacza? i dlaczego tylko te twoim zdaniem?
kto pyta nie błądzi wiec jak mogę to pytam
Cytat:
Napisany przez cyklonos Podgląd Wiadomości
będzie w stanie sprostać na dzień dzisiejszy nagraniu płyty blu-ray np 50gb powiedzmy takiego filmu:

Godzilla (2014) [Lektor PL] Blu-ray CEE 1080p AVC DTS-HD MASTER
Disc Size: 40 976 544 043 bytes
Protection: AACS
BD-Java: No
BDInfo: 0.5.8
Myślałem że do filmów powyżej 25GB szukasz płyt .
Masz cały temat o płytach:
Najlepsze nośniki BD-R

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post