Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2014, 13:36   #11
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez BioComp Podgląd Wiadomości
Podejrzewałem, ale wolałem się upewnić Ten port "nie trzyma" wtyczek SATA i ostatnio miałem właśnie podklejony taśmą izolacyjną sztywno kabel SATA. Przy zmianie komputera/modernizacji podzespołów musiałem to naruszyć i jakiś czas temu się... odkleiło. Chętnie bym wymienił ten wtyk, pytanie tylko czy trudne do wykonania, czy napęd normalnie mogę otworzyć nie martwiąc się o laser no i gdzie dostać taki podzespół oraz ile mógłby kosztować?

Drugie pytanie moje jest takie... Jeśli nie udałoby mi się zreanimować tego Pionka 215, to czy warto wymieniać moją nagrywarkę na wspomnianego już przeze mnie LG BH16NS40? W testach CDRINFO wypadł jakby gorzej od mojej nagrywarki, może lepszym pomysłem byłby zakup napędu DVD / nagrywarki DVD?

czary2mary
Szukałem kiedyś takiego softu i również niestety nie znalazłem W PL Pioneer praktycznie nie ma przedstawicielstwa - oprócz jakichś firm realizujących ich interesy na terenie PL, niestety nie ma u nas w kraju wsparcia dla ich napędów. Kontaktu szukałem na oficjalnej stronie i również nie znalazłem - kierują do lokalnych dystrybutorów, których akurat ten temat w naszym kraju nie interesuje bo oni się tym nie zajmują...
Czy również kable SATA z zatrzaskiem się nie sprawdzają ?

[PROBLEM Z ODCZYTEM] Pioneer BDR-S06XLB-2014-12-16_12-33-31.png

Tu masz Pioneer BD Drive Utility do amerykańskich wersji BDR-206 \nie mam żadnej 206\06 żeby sprawdzić czy może działać .

http://www43.zippyshare.com/v/74085308/file.html

[PROBLEM Z ODCZYTEM] Pioneer BDR-S06XLB-2014-12-16_11-30-29.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post