Dyskusja: Android Flame War
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2014, 20:01   #1069
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus
Co do bana to nie było mnie tu długo jestem nie w temacie, ale mam nadzieje że drugiego nie dostaniesz.
Trzeciego jak już

Wracając jeszcze do tych kart sd. Sam pomysł był ciekawy - aplikacja mogła tylko czytać swoje dane. Jednak powinni zrobić api do tego aby aplikacja mogła wysłać żądanie o dane nie swoje.Wtedy użytkownik finalnie by decydował co i jak.
Cytat:
Jasne weźcie sobie wszystkie moje dane w chmure bo niestety nie mam innej możliwości backupu, niedługo pewnie numery telefonów będę zapisywać sobie na kartce.
Stracisz dane raz czy dwa to zmiękniesz. Co za badziew.
No jak nie ma?

Tablet mojego chrześniaka ASUS Phonepad ma aplikację do kopii, mój Szajsung Galaxy Tab4 też ma też to LG G3

Jeżeli producent blokuje smarta to powinien udostępnić sam możliwość robienia kopii - Google nie ma tu nic do rzeczy.