Dyskusja: Idą Święta
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2014, 20:29   #49
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DarkSlide97 Podgląd Wiadomości
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim pijakom, słowoczy z tego forum:
pewnemu fanowi Apple,
Edowi, co łowcą jest,
Pamparamperowi,
fanowi Linuxa,
łysiejącemu lemingowi,
temu co twierdzi iż internet sluzy do oglądania gołych panienek,
tym z dalekiej Irlandii,
grzeniowi,
zamaskowanemu czarownikowi,
pingwinowi specjaliście,
dumnemu posiadaczowi Golfa IV,
konsolowemu maniakowi co tak DRM nienawidzi,
lubiącemu się ze mną spierać gościowi z pomarańczowym stworem w avatarze, podróżnika po świecie dalekim i bliskim,
dzikowi z revolverem,
majstrowi z łodzi
Zbokowiczowi
maniakowi dysków twardych

... i wszystkim innym których być może pominąłem za co przepraszam ale nie spamiętam wszystkich.

Niech Wam zaświeci gwiazdka, po wigilii nie przybędzie cm w pasie, nowy rok przyniesie większe pensje, niższe ceny i szczęście w Waszym ułożonym i ustatkowanym życiu
Dobry jest

Ja juz jestem przygotowany do Świąt, można to w każdym poście zobaczyć - zauważył ktoś?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post