Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.12.2014, 15:02   #898
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam też niezły przypadek -mam dwa IHBS 212 \jeden lipiec 2010 ,drugi czerwiec 2011\ i na jednym z komputerów pierwszy wariuje -nagrywa ale bufor wariuje i prędkość zapisu BD jest od x0,5~x1,2 a drugi pracuje normalnie .
Oczywiście jak praktycznie we wszystkich takich przypadkach kontrolery SATA Intel a sterowniki przetestowane wszystkie dostepne łącznie z betkami .
Podłączenie przez adapter \kieszeń USB\SATA u mnie rozwiązuje problem

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post