Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.12.2014, 19:41   #12
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie w moim wieku pamięć nie pozwala już na precyzyjne wskazanie, co ma się na strychu

Mieszkałem na studiach w kawalerce, w bloku z wielkiej płyty, w którym ściany wiadomo jak tłumią dźwięk sąsiadom. Plus był taki, że mieszkałem sam, a więc metraż jak na jedną osobę był bardzo ok (szczególnie, że miałem tam ogromny balkon z niezłym widokiem, na którym w lecie można było spać, choćby i wynosząc komputer stacjonarny, telewizor i konsolę).

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post