Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2015, 13:33   #116
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez BrunetOlkusz Podgląd Wiadomości
Chodziło mi o to że gdy coś pozmieniam w opcjach Force HyperTuning, Online HyperTuning, OverSpeed, i SmartBurn W PROGRAMIE IMGBURN 2.5.8.0 przed nagramien płyty DVD to wtedy płyta może się nagrać z maksymalną ilością błędów PIE ponad 1000 (zmiana tych opcji nie wpływa na pokazywaną ilość błędów w programie Opti Drive Control 1.70 tylko wpływa na jakość przy nagrywaniu płyty i dlatego jest tak duża ilość błędów gdy coś żle pozaznaczam w tych opcjach przed nagraniem płyty ). Jeszcze nie doszedłem do najlepszego ustawienia tych opcji pod płyty Verbatim Mam nadzieje że zostałem dobrze zrozumiany. I teraz pytanie: czy to normalne że gdy coś pozmieniamy w opcjach Force HyperTuning, Online HyperTuning, OverSpeed, i SmartBurn W PROGRAMIE IMGBURN 2.5.8.0 przed nagramiem płyty DVD to max ilość błędów PIE waha się od poniżej 100 przy innym ustawieniu tych opcji do nawet 1000 przy jeszcze innym ustawieniu? Czy te opcje aż tak zmieniają jakość nagrywania płyt czy tylko mój TEAC BD-W512GSA tak ma? Dodam że te 100 i 1000 błędów wyszło na tych samych nośnikach Verbatim (tzn z tego samego opakowania) ale na różnych ustawieniach tych opcji (gdyby ktoś mnie żle zrozumiał).

Gdzie można tanio kupić płyty BD-R Panasonic i Fortis i jakie jeszcze polecacie płyty BD-R? Chodzi o najlepszą jakość nagrania, bo jeszcze nie testowałem mojego TEAC-a na płytach BD a chciałbym wrzucić wam kilka screenów.
Wszystko się może zdarzyć ....gdy napęd zmienia strategię zapisu zapisaną w firmware.
Trzeba to dobrać i przetestować do konkretnych płyt \czasami tak jest że lepsza jest strategia zapisana w fw a czasami napęd dobrze ją skoryguje a czasami gorzej.
Tanie Panasoniki tylko niestety w Japonii...nie widziałem u nas taniej jak 5,5~6zł za sztukę.
Najlepsze nośniki BD-R

Z tańszych przyzwoitych Fortis i HP polecam .

http://allegro.pl/hp-plyty-bd-r-25gb...860017912.html
http://allegro.pl/blu-ray-bd-r-25gb-...750222460.html
http://allegro.pl/blu-ray-bd-r-25gb-...750222461.html
czary2mary jest offline