Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2015, 01:03   #7403
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Myślisz czy wiesz?
Przede wszystkim myśle.
Obraz z marnej jakości zaszumionego sensorka, nie zawsze z tego samego kąta - i relatywnie niewielka moc obliczeniowa do dyspozycji. Cudów nie oczekuje.
Trzeba tylko wiedzieć na jakie cechy obrazu urządzenie jest wyczulone i je mu dostarczyć. Szum? Lekki ruch? Mruganie? OK, zrobimy efekty specjalne

Cytat:
Zresztą ja nie używam i nigdy nie używałem tego typu zabezpieczenia. Tylko wzór/pin. Preferuję*wzór. Też nie jest idealny bo jeżeli ktoś nie myje rąk to może zostawić ślad na ekranie po którym można odczytać jaki jest wzór.
Dokładnie. Wiadomo że najlepsze jest długie hasło tylko to jest tak upierdliwe że producenci stają na głowie żeby było łatwiej.

Cytat:
Smartfon od ViewSonic będzie miał skaner tęczówki.
Był kiedyś taki film, bodajże "człowiek demolka", gdzie gościo wyłupał drugiemu oko żeby użyć w takim skanerze. Więc w "starciu" z ruską mafią albo zapalonymi dresiarzami jednak wolałbym nie....

Cytat:
Co do Maczka się nie odniesiesz?
Na razie nie bo późno i nawet nie czytałem.
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post