Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2015, 22:11   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
Zrobiłem crossflash, teraz tylko podłączam pod Win 7 bo na XP mi softy od plextora nie chodzą "Nie odnaleziono modułu..."
Bardzo dziękuję Zobaczymy co dalej z tym wynalazkiem
A drogie to OPU...
To i tak dobra cena \ za 20 szt około 118$ z dostawą (1szt ~20zł ja nie ovatują ) ale oczywiście zupełnie nieopłacalna operacja\lepiej za ~10~~30zł kupić używkę
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post