Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2003, 15:10   #40
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja jako Jankes funkcjonuje w spolecznosci odkad siegam pamiecia
tak do mnie mowia kumple - moze nie uwierzycie - ale od czasow przedszkola, a wzielo sie to od mojego nazwiska (moze ktos zgadnie? )
w podstawowce zaczalem sobie kombinowac z zapisem w jez. angielskim
a ze Jankes po ang. znalem tylko ze slyszenia to powstalo kilka tych zapisow: Janke, Jankee az wreszcie na koncu powstal Yankee - juz ten prawidlowy
w zyciu codziennym dzialam jako Jankes - nawet w liceum nauczyciele tak do mnie mowili, ale w grach wpisywalem sie jako Yankee/Y@nkee
koncowa wersja nicka powstala gdy gralem w Day Of Defeat/Counter-Strike i tam niektorzy na koncu nicka mieli _GER/_DE, _ENG
a wiec pomyslalem czemu nie i zaczalem sie wpisywac jako Y@nkee_PL (niech wiedza ze Polak im skore loi ^_^ )
ostatnio tez powstaly mutacje: J2k lub J2k3
J2k wyszlo mi przez przypadek, chcialem w Kazzie wpisac nazwe uzytk. J@nkes, ale tak mi sie pokrecilo (zmeczenie) ze wpisalem przez przypadek J2k (2 wzielo sie od tego, ze nie wcisnalem Shifta gdy chcialem '@' zrobic) - jesli chodzi o J2k3 to 2k3=2003, a wiec rozwijajac Jankes2003
ale J2k/J2k3 uzywam tylko w Kazza, eMule i czasami jak napisze jakis komentarz na WP

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post