Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2003, 14:16   #1
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Exclamation Decyzja podjęta! Wybór: TEAC CD-R 52X OEM

Właśnie wróciłem ze sklepu komputerowego, w którym zamówiłem CD-Roma Teac'a 52X.
Nie chciałem zakładać nowego postu typu: "Jaki Cd-Rom jest najlepszy?" Bo jak pisał Sid takie posty ukazują się regiularnie co 2 tygodnie, więc dlatego skorzystałem z opcji "szukaj" i poczytałem sobie troche o opiniach na temat Cd-Romów.
Najlepszymi opiniami cieszyły się właśnie Teaci i Asusy. Jeszcze dziś rano miałem wielki problem jakiego Cd-Roma wybrać. Teaci ogólnie cieszyły się większą popularnością i są podobno cichsze niż Asusy co uważam, za ważny fakt.

Teaców wogóle chyba żaden sklep w moim mieście nie miał na stanie. W jednym, gdy zapytałem o Teaci i Asusy sprzedawca powiedział mi, że: Teaci na zamówienie, a Asusów wogóle nie sprowadzają bo to bez żadnych rewelacji tylko nazwa fajna^_^ . No to poszedłem dalej, gdzie Teac na zamówienie okazał się tańszy (130 zł).
Odbiór za 3-4 dni, myślę, że będę zadowolony bo jednak jak pisaliście "nie ma lepszych cd-rom'ków".
Przeraziło mnie tylko troche złych wypowiedzi w poście o bublach, że paru osobą Teaci rozsypały się na momencie, ale nie wiem dokładnie czy chodzi tu o nagrywary czy Cd-Romy.

Dzięki wszystkim opiniodawcom, pozdrawiam jak zwykle @ll!!!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online