Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2015, 14:39   #4
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Najwyższy czas zauważyć że nadszedł rok 2015 i sondy stają się nieaktualne pod względem tematu jak również modeli .
Drogi są dwie albo sondy do zrobienia od nowa bądź aktualizacja o nowe modele \wycofanie starych nie dostępnych na rynku pierwotnym i
zmiana daty w temacie np na 2015r lub 2014\2015r ?
Ponieważ moje zaangażowanie\testy itp itd gdzie poświęcam swój własny czas zostały w ostatnim czasie w jakiś sposób ocenione i od tego
czasu nie mam zamiaru publikować swoich testów\opinii \nowości tutaj dopóki działy CD\DVD\Bluray nie będą zarządzane\moderowane na poziomie
działu "Konsole" gdzie kolega @Berion wykonuje tytaniczną i profesjonalną pracę dla której ja maniak napędów optycznych
zaczynam zawsze wizytę na forum od jego działu.Bo nie może tak być że ja dostaję po ~20~30 PW na tydzień ponieważ ludzie piszą że
boją się \wstydzą \nie mają przyjemności zadać pytania\problemu na forum i do tego od wielu osób takich od których można się wiele nauczyć....

Ponieważ ograniczyłem do minimum udział w forum to jest oczywiste że nie chcę sygnować sond bo jak coś robię to robię to porządnie i
biorę za to odpowiedzialność i starałem się na wszystkie problemy odpowiedzieć\pomóc\doradzić itp itd....
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś komu będzie się chciało wykonać aktualizację.

Zostawiam w spadku dla porządku info jakie zmiany zaszły na dzień dzisiejszy-może następca jak się jakiś znajdzie będzie miał ochotę skorzystać\
poprawić \zmodyfikować ,uzupełnić....itp itd .

Z listy z mojej Sondy na 2014r odchodzą LG GH24NS95\LiteOn iHAS 120X\Sony Optriarc 7283S\Plextor PX-891SA.
Przybył model LG GH24NSC0 różniący się od modelu z sondy LG GH24NSB0 chipsetem więc trzeba traktować chyba jako nowy model.
LiteOn iHAS122 W okazał się identycznym technicznie modelem jak iHAS 124W\324W więc wydaje mi się że powinien trafić do tego samego
wora. Przybył model LiteOn iHAS 122 E który okazał się identycznym technicznie modelem jak LiteOn iHAS 124E\324E więc chyba również powinien trafić do tego samego wora.
Przybył model Asusa DRW24D1ST (oem LG GH24NSC0) jeszcze nie dostępny w PL.
Modele Pioneera wzbogaciły sie o nowe wersje DVR-221 o oznaczeniach CHV i VXL z nowymi funkcjami PowerRead i PureReadAudio również na
dziś nie dostepne jeszcze PL..

To by było na tyle z mojej strony w temacie..
czary2mary jest offline