Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2015, 23:02   #139
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Chłopaki.
Załóżcie nowy temat z aktualnymi nagrywarkami, dodajcie sondę. Przecież nie ma problemu. Nie dziwcie się, że nie robi tego nikt inny, bo nikt tu nie ma porównywalnej z wami wiedzy. Do tego trzeba mieć trochę konika na tym punkcie, a wy go macie (mówię to w pozytywnym znaczeniu).
Gdybyście potrzebowali pomocy, nie wiem...w przyklejeniu tematu, czy późniejszych edycji, to ja zawsze w ramach swoich możliwości pomogę. Dla mnie to nie jest problem.

@czary2mary - troszkę nie wiem, jakie zastrzeżenia masz do moderowania w dziale napędów. Proszę o uwagi, jeśli tylko będę władny to pomogę, jeśli nie to zawsze da się pogadać z Szeryfem. Masz kontakt do mnie, do tej pory nie mieliśmy problemów. Wal śmiało.

Edit: Widzę, że w międzyczasie dopisaliście ciąg dalszy. OK, zamykam ten temat wedle życzenia.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 13.01.2015 o godz. 23:04
grzeniu jest offline