Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2015, 10:37   #11
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Pisałem już w blue ray.
Kliknij
Odpowiadam tu bo zamknąłeś tam temat i czekam na bana ..

Żeby było jasne @Grzeniu absolutnie moja ocena nie jest skierowana\oceniana Twoja osoba .Jesteś jedynym modem z działów CD\DVD\BluRay
\Nośniki\Nero itp itd
któremu się coś chce robić w temacie w którym jesteś modem.
Zawsze chętny do pomocy z którym mam kontakt również poza forum w razie problemów z komunikacją itp itd i z całym
uznaniem jak najbardziej masz zasłużony szacunek i uznanie z mojej strony .

Myslę że Ty jedyny zauważyłeś jak bardzo sondy od kiedy są aktualne nakręcają działy, ale jak by u @Beriona wisiała
Sonda 2014 w dniu 1.01.2015r o godzinie 0.00 to by zawału z udarem dostał i w takim stanie wyciągnąłby mnie z balu lub zdjął z
dupy albo zalanego w trupa zawiózł na OIOM żeby transfuzję krwi zrobili i doprowadzili mnie do użytku a jak by się to nie udało
to sam by sondę skleił i zrobiłby to tak żeby była o czasie 0.01 na swoim miejscu była.
Staram się podchodzić profesjonalnie do wszystkiego co robię ale też tego wymagam od innych.
Nie potrafię już zniżać się do poziomu jaki część władzy tu uprawia.Jeżeli jedyny moderator działu BluRay który jeszcze się pojawia na
forum wpada tam tylko po to żeby napierdalać ostrzeżeniami za pisanie postów przez kogoś kto widać że pierwszy raz ma kontakt z
tego typu forum i nie wie jak się zachować do czego się przyznaje pisząc o sprzedawcach w marketach to trzeba to zrozumieć bo każdy
z nas kiedyś jakoś zaczynał .....
Jaką kupić nagrywarkę BLU-RAY 2014r.?(II)
Sorry ale tysiące w tym dziale jest postów podaję przykład świeży (@Misiozol nie jest to nic osobistego)
Samsung SE-506CB USB
W którym gość nie wie o czym pisze i zupełnie nie wiadomo po co na ten temat nie mając zielonego pojęcia a nikt nie reaguje od lat na takie
rzeczy zamiast wy*******ić posty wprowadzające bład ,z bzdurami w kosmos -ludzie to czytają i za głowy się łapią i zawracają mi dupę
czy aby jest tak bo tu i tu piszę tak a tak.
A problem z zapisem tego Samsunga jest znany od wielu miesięcy a kolega @Arepo wie co pisze i o czym pisze w tym temacie .
Występuje na wszystkich nośnikach z zapisem x2 \do tego prawdopodobnie nie jest to do naprawienia bo z tego co wiem jest to wada wersji
chipsetu MediaTek bądź też wadliwej płyty głównej która obsługuje chipset i nie udało się to zmianami softu do tej pory zmienić .
Drugi przykład
Nero się wykrzacza marnuje płyty... Analiza raportu. Pomocy.
Sorry ale jak się nigdy na oczy nie widziało Pionka BDR na oczy to się siedzi cicho bo jak gość by się uparł to wziąłby DVRFLash i jeszcze
do tego trafił na wersję 2.7.8b to wgrałby japoński soft do BDR-09S ale to by była ostatnia rzecz jaką by z tym Pionkiem zrobił.
A posty widzę wiszą i straszą zamiast powinny być wy***ane w kosmos zanim ktoś nie doczytując tematu do końca .....u***ie sobie Pionka BDR S09
I mógłbym tak kilka dni wymieniać takie post....
Ale wybacz jak mi mod w dziale Nośniki pisze że ja mam sprawdzać posty czy piszą roboty czy userzy to sorry @Grzeniu ja sobie nie mogę na to pozwolić ...
Nie potrafię się zniżyć już do tego poziomu, jak również nie mam zamiaru nigdzie pisać bo straciłem wiarę że co kolwiek to może tu zmienić
Dlatego zdecydowałem że ograniczam swój do minimum udział w forum \działa w zasadzie tylko PW ....chyba że dostanę następnego
bana to i również to nie będzie działało...

dzięki za zainteresowaniem tematem i jak zawsze z przyjemnością z Tobą się stuknę szkłem .
pozdrawiam czary2mary

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 14.01.2015 o godz. 10:46
czary2mary jest offline