Dyskusja: Drukowanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2015, 21:14   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja nie wiem jak wygląda książeczka połowów i pogubiłem się w opisie przy "zrobiłem sobie ksero i chcę to wydrukować"

Jeśli to jest tylko to, co w załączniku w tej książeczce, to lepiej zrób sztance w excelu, to wejdą ci po 2 strony na A4 - aspekt ekonomiczno-ekologiczny. Jeśli natomiast jest tam też więcej informacji i koniecznie chcesz to tak drukować, to może wycentruj to na stronie A4 i drukuj obracając kartki?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post