Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2015, 10:47   #102
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Za namową (nie bezpośrednią) jednego czary maudzieja z forum, zakupiłem na próbę 10 kolorowych Verbatimów singapurskiej produkcji.

Nie wiem dlaczego nie wyświetla mi informacji o płycie przy teście jakości?
Dla Ciebie też złamię słowo na chwilkę
W niektórych wersjach NeroSpeedDisc nie wyświetla się prawidłowo MID płyt DVD+(masz jakąś wersję z serii 5 jak widzę )

Lekarstwo (jedyne)? Inna wersja np. żeby daleko nie szukać
http://www.cdrinfo.pl/download/580151727
Ale mogłeś @Ed naprawdę zapytać bez problemu.........
A wypał lepszy od moich.......
Czy mam rozumieć że to zgłoszenie do tworzenia Sondy 2015 w temacie DVD??
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post