Cytat:
BBTS napisa***322;(a)
Tak właśnie myślę że powinno być :-)
A jeśli o mnie chodzi to radość ma była przedwczesna,teraz już nie wiem o co biega.Nie mogę skopiować żadnej płyty.Z wypaleniem z twardego cd nie mam problemu.Jednak przy kopiowaniu już mam problem.
Albo mam napis że nie można było zamknąć zapisu w trybie DAO,albo przerywa mi w połowie kopiowania  . A przy kopiowaniu nie mogę wybrać opcji TAO...Nic z tego nie rozumiem,wcześniej nie miałem takich problemów. :-( Zaznaczam że overburning mam włączony,a moja nagrywarka to Lite On 48x12x48
|
Witam !
W takim razie poprosimi o podanie konfiguracji jak masz podłaczone napedy w kompie, czym nagrywasz / program / , z jaka prędkoscią i na jakich plytkach.
Czy masz zainstalowane wszystkie niezbedne drivery?
Czy stwierdzenie "Z wypaleniem z twardego " mam rozumiec przez wypalenie plyty z plików poprzez kompilacje np w nero czy wypalenie płyty ze stworzonego wczesniej obrazu CD ?
Moze kopiujesz "on the fly" czyli w locie - dane sa przekazywane z napedu żródłowego / cdrom / do nagrywarki i sa wypalane bez zapisu na hdd. / moga wystepowac wtedy problemy /
Podaj prosze te szczegóły bedzie nam lątwiej diagnozowac co moze byc przyczyna takiego zachowania sie napedu / komputera /
Aha - masz właczone DMA dla napedów ?
Pozdrawiam