Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2015, 01:13   #12825
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co to się u was nic dobrego nie dzieje tyle czasu?

Ja przedwczoraj wyłączyłem za jedynego zeta/mc dostarczanie spamu na główne prywatne konto pocztowe, przez co spamu (prawie) nie dostaję. Przyszły dwie niechciane wiadomości, z czego jedna okazała się z jakiejś dawnej subskrypcji i dała się "odsubskrybować", a druga to zapewne jakaś sierotka. W każdym razie polecam, tanio a jak się okazuje działa.

Poza tym zapłaciłem kilka pomniejszych rachunków na kilka miesięcy do przodu. Co mniej kosztowne (zimna woda itp.) staram się tak płacić, dzięki temu jest spokój na jakiś czas.

No i, dochodząc do clue programu - mam wreszcie zmiennika na swoim stanowisku w pracy Do tej pory było to fizycznie niemożliwe z różnych względów, teraz natomiast udało się tak ustawić pewne sprawy, że spada ze mnie odczuwalna część obowiązków (co więcej - tych dość upierdliwych).

Czasu już od kilku dni mam nieco więcej, w związku z czym kupiłem The Elder Scrolls V, a przy okazji zupełnie nową grafikę. Starego wysłużonego GeForce'a 9600 GT zastąpił model 560 Ti - jak zwykle w myśl zasady, że zarówno gry jak i GPU kupuję mniej więcej z trzyletnim opóźnieniem, dzięki czemu sporo oszczędzam.

Te moje zasady oszczędzania mogą pójść w zapomnienie w maju, kiedy wyjdzie Wiedźmak 3, ale póki co jeszcze pozostaję nieugięty

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post