Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2015, 18:49   #5
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ale przecież grzecznie pytali, czy chcesz zaktualizować...

Ostatnie poważniejsze zmiany w Operze pojawiły się z wersją 12.10 w listopadzie 2012, następne updaty były związane jedynie z poprawą stabilności i bezpieczeństwem. Oczywiście fajnie, że się pojawiały, niestety silnik nie daje już rady na nowości w sieci. Cały czas korzystam, bo nie mam jakiejś pasującej mi alternatywy, ale zainstalowałem równolegle nową wersję, bo niektórych rzeczy nie da się już przeglądać w starej. Strony allegro odświeżają się jak krew z nosa, a jakieś wp potrafi zagotować mi procka na starej operze
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post