Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2003, 20:18   #6
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
nacki napisa***322;(a)
Nic nie sugeruję mam Pioneera 105 od ok 2-óch miesięcy sprawuje się super, spalił kilka setek płytek. Chodzi super, jedynie jakeś problemy wynikały z doboru złych płytek typu "Datex", (nie polecam).
W glowie mi sie kreci od sprzecznych opini. Raz czytam gdzies ze Pioneer 105 to tragedia jesli chodzi o kompatybilnosc z nosnikami oraz "czytelnosc" plyt tak w konsoli PS2/XBOX jaki i odtwarzaczu DVD, a za chwile widze np. Twojego posta w ktorym piszesz ze wypaliles sporo plyt i zadnych problemow o ile uzyje sie dobrego nosnika. Chetnie zapytalbym wiec jakie nosniki chodza dobrze a nawet bardzo dobrze z Pioneerem 105 (z tych tanich) bo domyslam sie ze z markowym, sprawdzonym nosnikiem typu Verbatim zapewne nie ma problemu? Napisz na jakich plytach aktualnie nagrywasz, jestem ciekaw. Pytanie drugie jesli mozna: jaka masz obecnie wersje biosu w swoim 105 i z jakiego oprogramowania korzystasz?

Jeszcze jedna rzecz: skoro 105 dziala tak dobrze to po co dokupiles te nagrywarke SONY? Pytam bez zlosliwosci, po prostu zastanawiam sie, chyba nie dlatego ze ma DVD+R, bezuzyteczne wciaz w sumie?

Bede wdzieczny za odpowiedz.

Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 29.03.2003 o godz. 20:29
Salvad0r jest offline