Cytat:
nacki napisa***322;(a)
Problemy!!!
Problem polegał u mnie na zmianie stacjonarnego DVD z Thompsona na Sony, stare nie czytało np. filmów zrobinych w dvdxcopy.
Jedyne co wypalam na DVD to filmy ok. 10 płytek dziennie, nie mam doświadczeń z PS2 i XBOXEM, nie jestem niestety graczem.
|
No to faktycznie niespodzianka. Wyglada na to, ze po zakupie 105 wystarczy pozbyc sie biosu 1.40 i zarzucic 1.21 aby w pelni szczescia backupowac az dym poleci (z uszu) no chyba ze masz sztuke z jakiejs lepsiejszej partii tych sto piatek. Wdzieczny jestem za informacje, teraz pozostaje tylko wybrac:
A05 za 1290zl brutto (12 miesiecy gwarancji)
LG za 970zl brutto (24 miesiace gwarancji)
Roznica nie jest mala bo mozna za nia kupic blisko 100 tanszych plytek DVD-R tudziez 25 Verbatimow, a majac na wzgledzie ze obie prawdopodobnie potrafia to samo... (palenia x4 nie traktuje jako czegos o kapitalnym znaczeniu) Hmm. Z drugiej strony Pioneer to Pioneer - byli pierwsi i jako autorzy standardu wiedza chyba najlepiej jak zrobic dobra nagrywarke. Ale z jeszcze innej strony patrzac LG obsluguje DVD-RAM a to jest bardzo dobra rzecz ktorej Pioneer nie potrafi... No zwariuje chyba. Ratunku.
Czy ktos mi powie co ja mam kupic? A moze DRU500A jednak...