Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2003, 22:43   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Tomek777 napisa***322;(a)
A u mine takie cuda wyprawiają się z czatem WP (onet fruwa jak złoto). Powłączałem wszystkie avy i nie-javy i nic nie pomaga. Zasysam właśnie sun`a 1.4, ale jeśli ktoś miałby jeszcze coś konstruktywnego do dodania, to bardzo proszę.
odswiezony topic, ale ja mam teraz dosc podobny problem. Otoz siostra wyslala mi kiedys adres, na ktorym moge poprzez kamery zobaczyc, jak wyglada jej miejsce pracy. Wszedlem na strone, ale wyswietlily mi sie tylko puste okienka i komunikat, ze nie mam Javy. Uaktualnianie Windowsa nie chcialo dzialac, wiec w koncu sciagnalem sobie jakas instalke Javy i ja zainstalowalem. No i nawet zobaczylem obrazki z kamer, ale problem polega na tym, ze jedynie obrazki. Gdyby jeszcze sie co jakis czas zmienialy to w porzadku, zalozylbym, ze to przez wolne lacze internetowe, ale problem polega na tym, ze wczytuje mi sie jedynie jakis obrazek i nawet odswiezanie strony nie powoduje jego zmiany.

Co powinienem z tym zrobic? Sciagnac i zainstalowac jakas inna Jave? Czy moze tez sa jakies ustawienia, ktore trzeba wlaczyc lub wylaczyc?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post