Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2015, 14:35   #13
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Szkoda, że dla chrome nie ma takiego dialera jak firefox domyślnie... te protezy dostępne w dodatkach wołają o pomstę do nieba
Ja używam new metroTab. Jak ktoś ma Win 8 to powinno pasować, ja co prawda nie posiadam, ale nowa karta zrobiona na kształt interfejsu Metro sprawdza się naprawdę świetnie.

Co ważne, mogę otworzyć nową kartę i z miejsca zacząć wpisywać interesujący mnie adres, którego nie mam w żadnym kafelku. Niektóre dodatki to miały zawalone i trzeba było poczekać, aż się załadują i dopiero wpisywać adres. Kosztowało to co prawda tylko chwilę, ale irytującą; szczególnie że z przyzwyczajenia już zwykle miałem wpisane pół adresu.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post