Cytat:
Franek Dolas napisa***322;(a)
LG jest ok ale ze względu na cenę.Mniemam że jest to niezła nagrywarka ale ja wolę swojego TEAC'a.Filmiki będą Ci śmigać pod warunkiem że nie będziesz kupował Datex'ów i innego ścierwa i wykażesz się minimum myślenia podczas palenia Ja na początku miałem schizy ale po uwaleniu kilku płytek wiem już jak mam rozmawiać ze swoim TEAC'iem żeby produkt finalny czasochłonnej pracy był cool.Nie palę PS2 ani XBOX'a ale koleś to robi i nie ma z tym żadnych schiz.
|
No wiec wlasnie o tym mysle - cena LG jest doprawdy niewiarygodnie niska stad moja podejrzliwosc. Ale im dluzej ten temat wisi na forum tym wiecej posiadaczy LG sie zglasza i sam widzisz co pisza - mowia ze maszynka dziala ok. Zaczynam w to wierzyc nawet. Co do Teac'a to nie ukrywam ze jak tylko sie pojawil to bylem pewien ze kupie bo od zawsze uzywalem Teacow do CDR'ow i nie chce nawet slyszec o innej nagrywarce. Ale w przypadku DVDR zaczalem weszyc w roznych miejscach i ogolnie opinie nie byly zbyt optymistyczne. Inna rzecz ze nagrywarka DVD Teac'a podobno bazuje na mechanice Pioneer'a... Obled, juz sam nie wiem co myslec jak zobaczylem ze napisales ze Teac DVDR dziala ok. A mozesz mi napisac jakie nosniki testowales? I czy udaje sie palic x2 na nominalnych x1 z powodzeniem?