Cytat:
Luzaczek napisa***322;(a)
Ostroznie! LG nie dziala z kazdym nosnikiem jaki kupisz. W tej chwili Esperanze sa poniezej 5zl/szt, wiec mozesz smialo ich sie trzymac na LG.
Filmy sprawdzilem na kilku odtwarzaczach, nie dzialaly na philipsie jakims, ale dlatego, ze nie mial on supportu dla minusa, wiec wiadomo.
Nie dumaj duzo, tylko kup LG - to najlepszy w tej chwili zakup. Nie ma sensu przeplacac, lepiej za to kupic plyty i palic, palic, palic.8)
|
Czyli podobnie jak z kazda inna nagrywarka DVD w takim razie. Jezeli jedyny problem to znalezienie nosnika ktory jest z LG kompatybilny (a slysze gesto ze Esperanza dziala ok, tudziez markowe nosniki takie jak Verbatim czy TDK) to w sumie faktycznie chyba nie warto przeplacac, ten argument bardzo mi sie podoba. Mam po prostu obawy ze LG nie realizuje jakiejs drobnej czesci standardu DVD-R co sprawic moze ze nie da sie przegrac czegos z przyczyn sprzetowych czy firmware'owych. To moja ostatnia i w zasadzie jedyna obawa.
Za info o dzialaniu filmow na kilku roznych odtwarzaczach dziekuje - kolejna dobra wiadomosc i punkt dla LG.