Cholernie rozsadnie piszesz, poczynajac od konca przez srodek az do poczatku. A konkretnie faktycznie, sam twierdze ze DVD-RAM to wielki plus dla LG (zwlaszcza w smiesznie niskiej cenie za jaka jest oferowana, a jak jeszcze dodac te dwa nosniki gratisowe to wychodzi juz w ogole smiesznie tanio bo nosnik DVD-RAM jest b.drogi, markowy DVD-RW tez), podoba mi sie faktycznie gwarancja 24 miesiace a o serwisie LG duzo dobrego slyszalem wczesniej.
Co do palenia Datexow to zgoda, wszyscy twierdza ze sa do niczego wiec to, ze na 100szt plyt zepsules pare Datexow nie przerazilo mnie i zapewne nie jest to wina LG. Ciekawe jest takze to, ze LG przepala wszystko x2.. nawet plytki dedykowane na x1. I domyslam sie ze nie skacza? Kolejny plus dla LG.
Wypalanie x2 istotnie jestem w stanie przezyc. Zaloze sie ze 9/10 uzytkownikow nagrywarek x4 i tak wypala na nich x2 w wiekszosci przypadkow, chocby dlatego ze nosnik x4 jest drogi i slabo dostepny, a raczej watpie czy plytki x2 pala sie x4 w takim 105 czy innym 500A
Reasumujac dziekuje za Twoje posty, chyba pomogles mi przekonac sie do nagrywarki LG, oby w sklepie nie zabraklo w przyszlym tygodniu.
Inna rzecz ze wciaz czekam az ktos w koncu napisze cos zlego o tej maszynce. Jednak poki co ani tutaj ani na zagranicznych forach niczego takiego nie znalazlem. Jakis drobny problem z czytaniem DVD-RAM z Panasonic'a no ale to juz margines calosci.
Rowniez pozdrawiam i dziekuje Ci za info raz jeszcze.