Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2015, 11:46   #35
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Reszta tylko powtarza pierdoły, które gdzieś usłyszała w mediach. Znacie chociaż jedną osobę, która wzięła kredyt we franku i domaga się pomocy państwa? Bo ja mam mnóstwo takich znajomych i ani jeden nawet o czymś takim nie wspomina. Nie siejcie więc takich bzdur, bo media wystarczą.
No... Kolejną bzdurę w medium przeczytałem... Albo plota, albo jest ich co najmniej dwóch.

Frankowicze zapowiadają protesty. Żądają pomocy ze strony rządu
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post