Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
Ej! Chłopaki chyba nie jest taki zły ten Teac 52X? Na pewno lepszy niż LG i Samsungi .
Użytkownicy TEACA 52X!!! Pocieszcie mnie, że popełniłem dobry wybór bo się z lekka zmartwiłem niektórymi wypowiedziami.
Pozdrówka @ll & misz masz
|
Witam !
Co do porównania z korańskimi bracmi to rzeczywiscie jednak TEAC ale mi chodziło oto ze czasami ludzie jada na opinni danej firmy i np wiedzą ze aaa TEAc robi dobre napedy i 40x to byl super udany naped wiec nastepca tez pewnie jest ... okzazuje sie ze nie.
Cytat:
Ja czytałem testy na cdrinfo na temat teac'a x52 i wyniki były bardzo dobre, więc z kąd te negatywne opinie? Czy ci co je piszą mają już ten sprzęt?
|
Nie mam tego sprzetu i nie mialem narazie z nim doczynienia / jedynie z modelem 40x /
Sczerze mowiac to pisalem to trpche pod impulsem ktore wywolało u mnie jedno zdanie "
.... gdy zapytałem o Teaci i Asusy sprzedawca powiedział mi, że: Teaci na zamówienie, a Asusów wogóle nie sprowadzają bo to bez żadnych rewelacji tylko nazwa fajna"
Naprawde nie rozumiem tego sprzedawcy - czemu skreśla z listy bdb sprzet ?? jeszcze nie spotkalem sie ze złą opinią ogólna na temat ASUSA 52x - te naped jest bdb a to ze troche chalasuje - no sorry ale cos za cos - dla mnie tam jest porównywalny co do głośności ze znacnie wolniejszym LG 48x który wyleciał przez okno.
Pozdrawiam wszystkich.