Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2003, 11:32   #54
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CHRISTO napisa***322;(a)
Dzieki ZEUS za wyjasnienia, widze ze moja wiedza na temat niektorych pojec wymaga uzupelnienia. W takim razie moze masz jakas teorie jaki mogl byc powod tego przyciecia plyty, dla ulatwienia powiem ze byl to film "Queen of Damned", podrowiam
Witam
Nasza dyskusja natemat "dlugosc" i "koniec" plyty wynika z mitow jakie mozna spotkac w necie (co ma zwiazek z nie znajomoscia tematu). Otorz Liteony poprawniwe rozpoznaja dlugosc plyty (Wsadz sobie czysta plyte do litka i odpal cd-speeda zobaczysz ze pokaze dobra dlugosc plyty), natomiast ma problemy z rozpoznawaniem FIZYCZNEGO KONCA nosnika, co ma scisly zwiazek z overburnigiem (przy nadpalaniu nagrywarka nagrywa do samego konca plyty, a przy zwyklym paleniu ustala dlugosc plyty odczytujac ATIP w ktorym ta informacja jest zawarta. Co do uciecia filmu:
Pyt. Czy wypalanie zakonczylo sie sukcesem czy zostal wywalony jakis blad??
Jesli sukcesem to wydaje mi sie ze wina moze byc samego nosnika lub uzyles overburningu ale przesadziles.
Co do otwierania ucietych plikow filmowych, avi sie nie otworzy ale mpeg juz tak. Jesli film jest w avi i sie otwiera to nie mogla zostac uciety.
Pozdrawiam

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!