Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2015, 11:16   #1
nowa28

Data rejestracji: 14.07.2011
nowa28 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Shopping online .pl

Jest temat o zagranicznych sklepach internetowych a w sumie chyba przydałby się tez taki o Polskich.

Ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o Allegro (tak wiem to nie sklep), więc raczej skłaniam się ku typowym sklepom internetowym, a wy?

Jeśli chodzi o moje sprawdzone perełki to polecam:

Mivo - buty są w 100% warte swojej ceny, dobra rozmiarówka, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem i porządnie opakowane - żeby nie było, że mało obiektywnie piszę dorzucę linka)

Marbo-sport - niedawno zamówiłam u nich trochę sprzętu, ceny przyzwoite, promocje fajne, do tego załapałam się na darmową przesyłkę co jest wg mnie dużym plusem, towar był tak opakowany i zabezpieczony, że myślałam, że się do niego nie dostanę (napocilam się lepiej niż na nie jednym treningu, bonusowe "-5kg" do wagi)

Projektor.pl - to było zamówienie nie moje, ale do firmy w której pracuję. Jak łatwo się domyślić kupowaliśmy projektor. Bardzo fachowa obsługa, prawie zaraz po złożeniu zamówienia zadzwonili, żeby podać termin dostarczenia przesyłki, fajne promocje, ceny dostawy ok, towar zgodny z opisem

Napiszcie gdzie najczęściej kupujecie i co? Jakie sklepy możecie polecić, a jakich unikać? Co było super, a co już niekoniecznie.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 15.06.2015 o godz. 19:49
nowa28 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online