Dyskusja: LibreOffice
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2015, 02:20   #19
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dokumentacje wysyła się w PDF...
docx na kazdym komputerze wyglada inaczej i nikt, kto wie cokolwiek o formatach plików biurowych, nie pomyśli nawet do wysyłaniu dokumentacji w docx (ani w odf)

od czasów Sun StarOffice 5.2 nie używam MS Office i nie wyobrażam sobie, że mógłbym do tego przekombinowanego i przerośniętego badziewia wrócić
a jeszcze za to zapłacić
zreszta nawet za darmo nie chciałem (odmówiłem w firmie, zostałem przy Libre, który DLA MNIE jest bardziej funkcjonalny w paru aspektach będących kluczowymi w mojej pracy)
powoli zresztą w moim otoczeniu wykruszają się zwolennicy MSO - widząc jakość i ergonomię naszej pracy na Libre vs. MSO wybierają po prostu to, co jest lepsze
wcześniej nikt im po prostu nie pokazał, że poza ekosystemem MS istnieje inny, lepszy świat
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post