Dyskusja: LibreOffice
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2015, 11:40   #29
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
andy - ja nie mam, bo nie uzywam MSO
csv pod MSO nie dziala i basta
zreszta pliki log to przeciez to samo co csv (znaki podzialu moga sie roznic, dla LO to zaden problem, przy otwieraniu jest przeciez nawet podglad pliku aktualizowany przy kazdej zmianie opcji, w tym znakow podzialu)
u mnie Windows juz tylko dziala w wirtualce czasami, ale nawet do nowego kompa z Windom moglem dostac od pracodawcy MSO i podziekowalem - wole Libre
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post