Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2015, 18:32   #11
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Prędkość nagrania nie ma nic do prędkości odczytu. Jak nagra 40x to wcale nie oznacza, że z taką prędkością PSX będzie odczytywać płytę. Obecne nośniki nie są przystosowane do takiego wolnego nagrywania....
Moze i sa przystosowane ale laser konsoli znacznie zadziej strajkuje kiedy nagram 4x

Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Okręgi o różnym odcieniu to skutek nagrywania przez napęd z różną prędkością, nie powinny mieć negatywnego wpływu na odczyt. Taki efekt pojawia się nawet na najlepszych płytach. Nie wiem skąd masz takie informacje ale są one nieprawdziwe, z pewnością wprowadzają jednak w błąd innych użytkowników.
Nie mam jak si tego pogazac postaram sie znalezc ta plyte u mnie , wiem o co ci chodzi ze sa inne odcienie a ja piesze o czym jeszcze innym , jak znajde ta nieszczesna plyte to strzele jej fote .

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Konsola nie wie z jaką prędkością zostały wypalone płyty. Jej napęd, tak jak każdy inny radzi sobie lepiej lub gorzej w zależności od tego jak została wypalona płyta. Być może Twoja nagrywarka i Twoje płyty wypalają się najlepiej na takich prędkościach. Nie wypalałem płyt CD od stuleci, a tym bardziej z grami na PSXa, nie wiem jak to dzisiaj wygląda, ale x4 (wolniej to i tak chyba się nie da) nie zaryzykowałbym.

Poradniki są stare, z wiedzą z przed dekady i nie należy do nich podchodzić jak żydzi do treści pięcioksięgu.

- - -

A na przyszłość: >> http://forum.cdrinfo.pl/f30/
Moze i poradniki sa stare ale jare , konsola wie swoje i tyle co mam jej zrobic jak wypale plyte 16x to jest loteria a jak wypale 4x to jest gitara za kazdym razem