Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
pograj - poleclbym ci taki tryb treningu (sam dodaje jeszcze kilka malych elementow - ale to juz bardzo wyszukane zabawy - np. granaten only)
na modzie osp - teraz na innym sie juz prawie nie gra - 3-4 rundy do 7 - tryb clanarena, ty sam w jednej druzynie, w drugiej 4 boty na hurt me plently (ja gram na hardcore ale powiedzmy ze mam duze doswiadczenie)
potem - tez na osp - mapa dm3 (ta gdzie ejst orb i mynx) - /callvote instagib 1 - i dodajesz sobie 3 razy mynx na bring it on - postaraj sie wygrac - jest trudno (fraglimit ustaw na kolo 50)
potem rundka na predkosc - mapa osp5 - jeden bot na nightmare (najlepiej hunter lub klesk - dobry lg i gl) /ch_drawspeed 1 i patrzysz na ups - postaraj sie nie schodzic ponizej 500 no i naturalnei wygrac
po tym na koniec predykcja - czyli dm17, dowolne boty - staraj sie strzelac tylko z rl i zaliczac airgiby
po czyms takim powinienes byc w formie wystarczajaco dobrej zeby pograzyc kazdego sredniego gracza (pod warunkeim ze te testy wygrasz - zwlaszcza ten pierwszy)
powodzenia - jesli masz stale i szybkei lacze mozemy keidys pograc
jesli chcesz moge ci podeslac kilka demek
|
Dzięki Sid, ale mi narazie starczy zwykły q3 (1.11)

A demka mozesz jakieś podesłać na
camfo3@wp.pl jakbyś mógł oczywiście...a niestety sobie nie zagramy, bo mam LAN-a i mi firewall gł.kompa blokuje wszelkie gry z zewnątrz