Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2015, 00:48   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Używam na razie w domu 3 żarówek LED, dwie świecowe z Lidla, 2,4W, więcej nie wiem, są to oświetlenia nocne, można nie gasić, bo maleńka moc, ale widać gdzie się lezie, światło dość białe, ale nie zimne, pomimo tego, że są to odpowiedniki żarówek 20W, to dość wyraźnie w tej bieli widać. Trzecia, to OSRAM 2W (15W) na duży gwint, światło bardzo ciepłe, widać mało, ale jako nocne, genialne, chociaż ja nie lubię żadnego jak śpię. Miganie, to przeszłość, migały chińskie badziewia z aledrogo.

Mam jeszcze żarówkę LED zmieniającą kolory, ta faktycznie trochę miga, ale napisane było na opakowaniu, żeby nie używać jako główne źródło oświetlenia.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 10.02.2015 o godz. 00:54
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post