Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Sugerowalem po prostu ze NIE ma rozwiazania. GG to marnie napisany program ktory zdobyl popularnosc tylko dlatego, ze byl pierwszym messangerem w Polsce. Autorzy raczej slabe maja pojecie o budowaniu aplikacji pod Win32 co widac na zalaczonym obrazku. Malo tego, im dalej w las tym wiecej drzew - zaloze sie ze najlepiej GG dziala pod Win98SE, troche gorzej pod Win2k a najwieksze problemy beda pod XP.
Problem ktory poruszyliscie byc moze da sie wyeliminowac analizujac z jakich bibliotek GG korzysta podczas pracy i podmieniajac je na nowsze/starsze wersje. Aczkolwiek malo to eleganckie rozwiazanie raczej. O wiele lepiej byloby gdyby autorzy GG zabrali sie za odswiezenie kodu i przysiedli faldow nad Windows API Calls
|
skoro uwazasz ze nie maja pojecia o budowaniu aplikacji, to wyjasnij mi dlaczego to wogole dziala, a jedyny bug jaki mi do tej pory sie pokazal to wlasnie to o czym Laser wspomnial - a to bylo u mnie jeden jedyny raz
to moze jeszcze ich zastapisz, zatrudnisz sie u nich i pokazesz jak sie robi komunikatory, wolne od bledow itp, powodzenia
wszystko mialo, ma i bedzie mialo bugi
jesli sie nawet uprzesz ze jakis program nie ma bledow to i tak zawsze sie znajdzie uparciuch ktory bedzie w stanie ci udowodnic ze bledy jednak sa
a czemu twierdzisz ze pod XP bedzie ( jest

) najgorzej, uzywam XP i jestem zadowolony, moze miales przykre doswiadczenie i od razu sobie odpusciles od reki stwierdzajac ze jest do d..y