Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2015, 21:30   #195
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Podobno jeden pączek to 40 minut biegania
No patrz, a ja dziś nawet minuty nie biegłem - jakieś złe pączki kupiłem

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Jeden paczek to 300 kcal. Szybkie zjedzenie paczka to 10 kcal mniej. Trzeba wiec szybko zjesc 30 paczkow by spalic paczka.
Ja po szybkim zjedzeniu nawet 15-tu pączków natychmiast pozbyłbym się wszystkich zawartych w nich kalorii. I pączków.

Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
12 pączków - dobry jesteś - ja tylko 5
U sąsiada w pracy zjadłem trzy. Potem jakoś tak podjadałem po jednym i się nazbierało

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post