Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2015, 19:56   #119
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez chuckchimney Podgląd Wiadomości
iHAS 124A BL0U
ImgBurn 2.5.7.0 OPC ON
SMARTBURN ON, RESZTA OFF.

Dużo lepiej A jak włacze OHT, FHT i SB będzie lepiej? Czy zostawić jak jest?
U mnie na LiteOn iHAS 224 A jest najlepiej właśnie tylko na włączonym SmartBurn na MKM003.

Ale trudno mi powiedzieć bo 224A ma najgorsze fw. \ja jadę na pierwszym ZL0A bo to jedyny do czegoś się nadający .

Za to iHAS 124 A ma najlepsze fw do rewizji A.
Próbuj testuj może coś wymyślisz
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post