Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2003, 00:18   #2
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

wiem, skad mozna sciagnac ten teledysk, ale to nie jest parodia!!! to straszna okropnosc, gosc, ktory zrobil ta przerobke teraz tego zaluje.

W tej przerobce calkowicei wypaczono sens piosenki, pokazywani sa zolnierze III rzeszy i sam hitler.

dlatego nie podam Ci linka.

Chcialem jeszcze zauwazyc, ze ludzie ktorzy nienawidza Wisniewskiego po dluzszym zastanowieniu sami nie potrafia okreslic dlaczego go nienawidza... przyczyna jest dwojaka: bo wszyscy go nie lubia, bo jesk KIMS i dorobil sie kasy.

Ja osobiscie mam takie zdanie: gosc robi muzyke, ktora niewatpliwie wpada w ucho (jest rytmiczna), sluchaja go ludzie w bardzo szerokim przedizale wiekowym, krytycy polskiej sceny muzycznej to banda idiotow i w ogole nie znaja sie na obecnym sukcesie... Wisniewski trafil w temat i potrafi sie sprzedac.

Osobiscie nie slucham jego muzyki i nawet za nia nie przepadam (przelaczam na cos innego jak mam mozliwosc) ale trzeba Michalowi przyznac, ze w tym co robi jest dobry! Dorobil sie kasy wlasna praca, cenie goscia za odwage i szczerosc. Robi komercje ale w dzisiejszych czasach wlasnie tak zarabia sie pieniadze.

Ci, ktorzy jada po Wisniewskim sa zacofani i powinni przejrzec na oczy.