Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2015, 12:57   #7502
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
hmm.. nie śledzę dokładnie poczynać firmy, ale.. czy coraz lepsze produkty to kwestia dyskusyjna - moim zdaniem w erze "pojobsowej" są coraz gorsze i coraz mniej (jeśli jeszcze w ogóle) wyróżniają się na rynku.

Na pewno natomiast trudno mi wskazać nowe segmenty. Chyba, że masz na myśli telefon z większym ekranem - czyli podążenie za tym, co wszyscy robili od lat (co można od biedy nowym segmentem nazwać). Bo poza tym nie widzę w ostatnich latach w zasadzie żadnego nowego produktu.

Z urządzenia generalnie zadowolony jestem, ale.. coraz mniej. Bo kolejne wersje oprogramowania to coraz nowsze problemy, plus niewiele zysków. Do tego - przynajmniej dla mnie - znacznie brzydsze jeśli chodzi o ogólny wygląd systemu. Urządzenie jest clągle dobre, ale.. czasami coraz mniej przyjemnie się go używa.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post